Beste film 2015

Vinner av beste film under årets Oslo/Fusion er 'Guidance' av Pat Mills. Vi gratulerer!


Beste kortfilm 2015

Vinner av beste kortfilm 2015 er svenske "Allt Vi Delar" av Jerry Carlsson.


Ungdomsjuryprisen 2015

Vinner av Ungdomsjuryprisen 2015 er "How to Win at Checkers (Every Time)" av Josh Kim.


Beste dokumentar 2015

Vinner av beste dokumentar 2015 er "The Cult of JT LeRoy" av Marjorie Sturm.


Nye filmer til "We Are The World"

Nye tilskudd på kortfilmprogrammet "We Are The World" med både filmer og gjester til forestillingen tirsdag 15. september!


Velkommen til Oslo/Fusion!

Les festivalleder Bård Ydéns introduksjon til årets filmfestival, og bli oppdatert på høydepunkter og temaer verdt å få med seg under årets Oslo/Fusion!


Stuart Milk åpner festivalen!

Det er en ære å ønske Stuart Milk velkommen til Oslo under årets Oslo/Fusion Film Festival. Vi er svært glade over at han som festivalens hedersgjest vil stå for den offisielle åpningen av festivalens 25-års jubileum 11. september 2015.


Closing Night Extravaganza

Celebert selskap til vanlig til tross, Pyotr+Grimsley tar turen til Oslo under årets Oslo/Fusion for å dele sin visdom og sine historier. Avslutningsshowet på Elsker fredag 18. september blir garantert minneverdig!


Åpningsfilm: The Duke of Burgundy

Den britiske filmen 'The Duke of Burgundy' åpner årets Oslo/Fusion Filmfestival. Peter Stricklands tredje spillefilm er en opplevelse for alle sanser og definitivt en av årets beste filmer som må oppleves på stort lerret.


Avslutningsfilm: Nasty Baby

Årets avslutningsfilm vant Teddy Award for beste spillefilm under årets Berlinale. Sebastián Silva’s skarpe satire starter som en svært moderne og politisk korrekt historie, men tar en uventet vending hvor vi konfronteres med et dilemma og må vurdere vårt eget verdisyn og moral.